Tämä on suora kamerasyöte Kookaburra Nestistä. Kookaburrat ovat puiden kuningaskalastajia, jotka ovat kotoisin Australiasta ja Uudesta-Guineasta. Ne ovat kooltaan melko suuria, ja niiden kokonaispituus on 11–17 tuumaa. Kookaburrat tunnetaan parhaiten erehtymättömästä kutsustaan, joka kuulostaa hyvin samanlaiselta kuin kovaääninen, kaikuva ihmisen nauru. Kookaburrat syövät matelijoita, kuten käärmeitä ja liskoja, kaikenlaisia ​​hyönteisiä, hiiriä ja muita pieniä jyrsijöitä sekä muita pieniä lintuja ja niiden munia. Tässä kamerassa ei ole yönäköä. Voit katsella sitä vain päivänvalossa.

7 Kommentit
Uusin
vanhin eniten äänestäneet
Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit