Livenä suurisarvipöllökamerat

Savannah GHO Nest
aktiivinen tammi-huhtikuussa

Sarvipöllön korvatupsut:
Useilla pöllöillä, mukaan lukien suurisarvipöllöllä, on näkyvät korvatupsut tai "sarvet", kuten niitä myös kutsutaan. Näiden kimppujen tehtävä on edelleen kiistanalainen. Jotkut väittävät, että ne auttavat päiväsaikaan naamioimisessa, hajottavat muodon ja auttavat sitä sulautumaan ahvenen kanssa. Toiset uskovat, että kimppuja käytetään käyttäytymissignalointiin ja lajien tunnistamiseen. Selkeältä näyttää kuitenkin, että heillä ei ole mitään roolia kuulemisessa.

Kuvaus
Koko: 25 tuumaa (64 cm)
Paino: 2-3 1/4 lbs (906-1472g)
Muutto: Osittainen siirtolainen
Kasvupaikka: Useimmat metsätyypit, niityt, pensaat ja kallioiset alueet, joissa on jyrkkiä rotkoja
Väestö: Yleinen

Mielenkiintoinen fakta:
Sarvipöllöt ovat suurimpia korvapöllöistä.

Mikä on pip?

Pip-reikä on pieni reikä, jonka munan sisällä oleva kotkanpoika tekee "munahampaallaan" (terävä pieni kärki piikin päässä) ulkokuoreen, kun se alkaa kuoriutua.

Sarvipöllöjen asuinpaikka:
Ne asuvat erilaisissa elinympäristöissä, mukaan lukien lehti- ja sekametsät, avoimet maat ja toisinaan esikaupunkipuistot.

Suuri sarvipöllö

Suuri sarvipöllö

Mitä sarvipöllöt syövät:
Ne ruokkivat kaneja, liskoja, sammakoita ja lintuja. Ne pystyvät ottamaan varisen kokoisia lintuja.

Kun sarvipöllöt pesivät:
Sarvipöllöt ovat yksi varhaisimmista pesimisen aloittavista, ne alkavat munimaan usein tammikuun lopulla, kun maassa on vielä lunta.

Tietoja suurisarvisista pöllöistä
Tällä suurella, pääasiassa yöpyllöllä on suuret pystysuorat korvatupsut, ja sen harmaa – enimmäkseen ruskea höyhenpeite on täplikäs ylhäältä ja palkoinen alta, mikä auttaa sitä yöpymään lähes huomaamatta päiväsaikaan. Se näkyy useimmiten ruosteenruskeiden kasvolevyjen ja valkoisen leuan ja kurkun kanssa. Sarvipöllöä esiintyy kaikkialla Pohjois- ja Etelä-Amerikassa pohjoisimmasta puulinjasta ja etelästä Chileen. Se on maailman laajin pöllö. Tämä johtuu siitä, että se vie monenlaista saalista ja käyttää käytännössä mitä tahansa pesimäpaikkaa, mukaan lukien kalliopinnat ja vanhat rakennukset, jotka tarjoavat riittävän peiton.

Miltä ne näyttävät:
Ne voivat vaihdella väriltään suuresti lähes valkoisista (pohjoisosassa) ruskeisiin ja harmaisiin kauempana etelään. Ne ovat voimakkaasti kirjavia ja raidallisia lintuja, joilla on erottuva valkoinen kurkku. Korvatupsut ovat näkyvästi suuria keltaisia ​​silmiä.

Sarvipöllöjen pesimäpaikka:
Pesä on usein kalliolla tai toisinaan maassa. Ne tallennetaan myös vanhojen haikaroiden ja haukkojen pesien avulla. Ne munivat 2 tai 3 valkoista munaa.