Mainonnan tietosuojalausunto

Tämä sivusto on sidoksissa CMI Marketing, Inc., d/b/a CafeMediaan ("CafeMedia") mainonnan sijoittamista varten sivustolle, ja CafeMedia kerää ja käyttää tiettyjä tietoja mainontatarkoituksiin. Saat lisätietoja CafeMedian tiedonkäytöstä napsauttamalla tätä: www.cafemedia.com/publisher-advertising-privacy-policy

Keksit

Eväste on tiedosto, joka sisältää tunnisteen (kirjain- ja numerosarjan), jonka verkkopalvelin lähettää verkkoselaimelle ja jonka selain tallentaa. Tunniste lähetetään sitten takaisin palvelimelle aina, kun selain pyytää sivua palvelimelta. Evästeet voivat olla joko "pysyviä" tai "istunto"evästeitä: verkkoselain tallentaa pysyvän evästeen, ja se on voimassa asetettuun vanhenemispäivään asti, ellei käyttäjä poista sitä ennen viimeistä voimassaolopäivää; istuntoeväste sen sijaan vanhenee käyttäjän istunnon lopussa, kun verkkoselain suljetaan. Evästeet eivät yleensä sisällä tietoja, jotka tunnistavat käyttäjän henkilökohtaisesti, mutta sinusta tallentamamme henkilötiedot voidaan linkittää evästeisiin tallennettuihin ja niistä saatuihin tietoihin.

Käyttämällä tätä Sivustoa hyväksyt tällaisten evästeiden käytön ja tällaisten evästeiden keräämien tietojen jakamisen AdThriven, Googlen ja muiden kolmansien osapuolien kumppaneidemme kanssa. Voit tarkastella, poistaa tai lisätä selaimeesi liittyviä aiheluokkia käymällä osoitteessa: https://adssettings.google.com. Voit myös poistaa verkkoevästeen käytöstä näiden asetusten avulla tai käyttämällä Network Advertising Initiativen usean evästeen kieltäytymismekanismia osoitteessa: http://optout.networkadvertising.org. Nämä kieltäytymismekanismit kuitenkin käyttävät itse evästeitä, ja jos poistat evästeet selaimestasi, kieltäytymistäsi ei ylläpidetä.

Euroopan talousalueen asukkaille

Jos asut jossakin Euroopan talousalueen (ETA) maassa, sinulla on GDPR:n ja sovellettavien tietosuojalakien mukaan oikeus muun muassa päästä käsiksi henkilötietoihisi, pyytää meitä poistamaan ne ja/tai rajoittamaan niiden käyttöä edelleen. käsittelyä. Jos haluat päästä käsiksi tai poistaa henkilötietojasi (jos sellaisia ​​on), joita olemme ylläpitäneet tai AdThrive, jotka liittyvät sivustolla tapahtuvaan mainontaan, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [sähköposti suojattu] ja ota yhteyttä AdThriveen osoitteessa [sähköposti suojattu]. Jos haluat nähdä luettelon mainontakumppaneista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, tai muuttaa, mitkä kumppaneista seuraavat toimintaasi evästeiden avulla, napsauta mainosasetukset-linkkiä sivuston alaosassa. (Saatavilla EU:ssa.)

Sportsman's Paradise Onlinen tietosuojalausunto

Lausunto nro 52367

Tietoja organisaatiostamme ja verkkosivustostamme

Nykyaikaisilla tieto- ja viestintätekniikoilla on keskeinen rooli Sportsman's Paradise Onlinen kaltaisen organisaation toiminnassa. Toimimme Yhdysvalloissa.

Päätoimialamme ovat: Verkkosisältö
Yhteisö ihmisistä, jotka ovat vuorovaikutuksessa ja keskustelevat villieläimistä.

Tietosuojakäytäntömme kattaa Sportsman's Paradise Onlinen ja sen verkkosivuston: Verkkosivuston nimi: Sportsman's Paradise Online
Maa: USA
Ohjain: Webmaster
Verkkosivusto(t): https://sportsmansparadiseonline.com

Vierailijoille anonyymi pääsy

Voit käyttää verkkosivustomme kotisivua ja selata sivustoamme paljastamatta henkilötietojasi.

Verkkosivustomme palvelut ja linkit

Web-sivustomme avulla voit kommunikoida muiden vierailijoiden kanssa tai lähettää tietoja muiden käytettäväksi. Kun teet niin, muut vierailijat voivat kerätä lähettämiäsi tai jakamiasi tietoja. Kuka tahansa voi jakaa tai tarkastella julkisiin kommenttiketjuihimme tehdyt kommentit.

Verkkosivuillamme on myös linkki: Google Adsense – Googlen kumppaniverkosto
Infolinks
Viglink, Lijit, Amazon
Tällaiset kolmannen osapuolen verkkopalveluntarjoajat voivat kerätä henkilötietoja vierailijoistamme.

Automaattinen tiedonkeruu

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä. Evästeitä käytetään auttamaan pitämään rekisteröityneet käyttäjät kirjautuneena, jotka käyttävät "muista minut" -valintaruutua kirjautuessaan. Rekisteröidyt käyttäjät, jotka eivät halua napsauttaa "muista minut" kirjautuessaan, pysyvät kirjautuneena 4 tuntia tai kunnes he sulkevat selaimensa. Tämä saavutetaan käyttämällä evästeitä.

Emme kirjaa automaattisesti tiettyjen henkilöiden henkilötietoja (esimerkiksi sähköpostisi). Käyttäjä on syöttänyt kaikki kerätyt tiedot manuaalisesti.

Tiedonkeruu ja käyttötarkoitus

Ottaen huomioon Yleinen tietosuojadirektiivi (GDPR) (EU) 2016/679, voimassa 05. Korvaamalla Tietosuojadirektiivi, asetus sisältää käsittelyä koskevia säännöksiä ja vaatimuksia henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot rekisteröidyistä Euroopan unionin sisällä. Henkilötietoja käsittelevät liiketoimintaprosessit on rakennettava yksityisyyden suoja ja oletusarvoisesti, mikä tarkoittaa, että henkilötiedot on säilytettävä käyttäen pseudonymisointi tai täynnä nimettömyys, ja käytä oletuksena korkeimpia mahdollisia tietosuoja-asetuksia, jotta tiedot eivät ole julkisesti saatavilla ilman nimenomaista suostumusta eivätkä niitä voida käyttää kohteen tunnistamiseen ilman erikseen tallennettuja lisätietoja. Henkilötietoja ei saa käsitellä, ellei se tapahdu asetuksessa määritellyllä laillisella perusteella tai jos rekisterinpitäjä tai käsittelijä on saanut nimenomaisen suostumuksen tietojen omistajalta. Yrityksen on sallittava tämän luvan peruuttaminen milloin tahansa.

Tietosuojan noudattaminen

Sportsmansparadiseonline.com on rakennettu yksityisyyttä kunnioittaen käyttämällä korkeinta saatavilla olevaa tallennettua tietoturvaa. Henkilötietoja ei ole saatavilla julkisesti ilman nimenomaista suostumusta, eikä niitä voida käyttää kohteen tunnistamiseen ilman erikseen tallennettuja lisätietoja.

Suora linkki tähän tietosuojakäytäntöön on saatavilla osoitteessa jokaisella sivulla osoitteesta sportsmansparadiseonline.com.

Tietosuojakäytäntömme tavoitteena on informoida ja valtuuttaa käyttäjää tämän tietosuojakäytännön kautta ja antaa jokaiselle käyttäjälle selkeä pääsy hänen antamiinsa henkilötietoihin. Jokainen käyttäjä voi valita, mitä tietoja hän haluaa julkaista. Jokaisella käyttäjätilillä on oletuksena korkeimmat mahdolliset tietosuoja-asetukset. Tätä asetusta voidaan muuttaa, jos käyttäjä niin haluaa. Yksityisyysasetukset sijaitsevat jokaisessa käyttäjäprofiilissa. Jokainen käyttäjä hallitsee tietojaan. Käyttäjät voivat myös halutessaan poistaa koko tilinsä, mukaan lukien kaikki henkilökohtaiset tietonsa, profiiliasetusten kautta.

Kun luot tilin osoitteessa sportsmansparadiseonline.com joko rekisteröintilomakkeella tai valtuuttamalla sosiaalisen verkoston (facebook, twitter, jne.), annat henkilötietojasi. Näin tekemällä suostut siihen, että sportsmansparadiseonline.com tallentaa kyseiset tiedot.

Sportsman's Paradise Online ei ole kirjoittanut tai tukenut osoitteessa sportsmansparadiseonline.com löytyviin kommenttiketjuihin lähetettyjä kommentteja.

Sportsmansparadiseonline.com-sivuston kommenttiketjuihin lähetetyt kommentit ovat yleisön nähtävissä.

Tietosuojatuki

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme, ota yhteyttä:

Yhteystiedot :

Sähköpostiosoite : [sähköposti suojattu]
URL-osoite: https://sportsmansparadiseonline.com